Danske Slægtsforskere Odense

- en aktiv forening for slægtsforskere

Hvad får du for 100 kr. om året?

Gratis adgang til en lang række arrangementer - fysisk/online. Nyhedsbreve med aktuelt stof for slægtsforskere. Du kan låne en scanner til billeder og negativer. Vi lægger stor vægt på socialt samvær om vores gode hobby!

Bogen Gotisk

Køb bogen om gotisk håndskrift

bog forside

 

slaegtsroderi

 

 

 

 

Vi mødes om vores fælles interesse, slægtsforskning. Du kan medbringe en bærbar pc, en svær gotisk tekst printet på papir eller bare møde op for at lytte/lære og snakke med andre slægtsforskere. Du kan spørge sidemanden eller dagens tovholder, hvis du har brug for hjælp. Foreningen byder på en kop kaffe eller te, mens vi roder med slægten!

Nogle gange starter vi med et lille oplæg om 'dagens emne' eller en lille fælles opgave, som I skal løse sammen med sidemanden. Når I har bokset lidt med det, vil dagens tovholder vise et løsningsforslag. På den måde kan vi opdage nye måder at gøre tingene på eller få øje på nye kilder til slægtsforskningen, vi måske ikke kendte til.

Slægtsroderi er gratis for medlemmer, gæster betaler 50 kr. for at deltage. Kik og klik i kalenderen for at se deltaljer om tid og sted.