Danske Slægtsforskere Odense

- en aktiv forening for slægtsforskere

Hvad får du for 100 kr. om året?

Gratis adgang til en lang række arrangementer - fysisk/online. Nyhedsbreve med aktuelt stof for slægtsforskere. Du kan låne en scanner til billeder og negativer. Vi lægger stor vægt på socialt samvær om vores gode hobby!

Bogen Gotisk

Køb bogen om gotisk håndskrift

bog forside

 

Her kan du læse om foreningens mange aktiviteter, f.eks.

Slægtsroderi

ONLINE slægtsroderi

Foredrag

Udflugter

Gotisk læsekreds

Kurser mm.

Vores foredrag er gratis for medlemmer, mens gæster betaler 50 kr. for at deltage. Alle foredrag foregår i vores lokale i Bolbro, læs mere i kalenderen eller i artiklen Her bor vi
I den kommende tid byder vi på

 Svend Erik Christiansen

 

 

 

 

 

 

24. april 2024 kl. 19-21 foredrag Faderskabssager v/cand.phil. Svend Erik Christiansen
Ved børn født uden for ægteskab kan det være svært at identificere faderen ud fra det opgivne navn i kirkebogen - hvis der overhovedet er anført noget navn. I foredraget ser vi nærmere på muligheden for alligevel at finde frem til faderen via alimentationssager (faderskabssager). Svend Erik har meget på hjerte og fortæller levende om disse sager.

Læs mere …

dengamleby2Årets store udflugt går denne gang til Aarhus torsdag den 26. oktober. 

Dagens program

Kl. 07.45 starter vi fra Odense. OpsamlingsstedParkering Odense Syd, Søndre Hospitalsvej 25, Odense S. Der er gratis parkering for biler og Letbanens stoppested 'Parkering Odense Syd'. Undervejs til Aarhus vil der blive serveret kaffe/te og rundstykker.

Læs mere …

IMG 7619

Med jævne mellemrum mødes vi online, hvor en slægtsforsker fortæller en sjov historie eller vi gennemgår et konkret emne. Man kan også spørge om hjælp hos de andre deltagere. Tilbyd din hjælp til andre slægtsforskere - eller bare lyt med - valget er dit!

Sådan deltager du:

Læs mere …