Danske Slægtsforskere Odense

- en aktiv forening for slægtsforskere

Hvad får du for 100 kr. om året?

Gratis adgang til en lang række arrangementer - fysisk/online. Nyhedsbreve med aktuelt stof for slægtsforskere. Du kan låne en scanner til billeder og negativer. Vi lægger stor vægt på socialt samvær om vores gode hobby!

Bogen Gotisk

Køb bogen om gotisk håndskrift

bog forside

 

gotisk laesekreds

Den gotiske læsekreds er for jer, der tidligere har deltaget i vores gotisk grundkursus eller har en tilsvarende erfaring med at læse og oversætte gotisk skrift. Hvis du er helt nybegynder og gerne vil lære gotisk, er læsekredsen ikke et sted for dig. Se kalenderen, hvilke datoer vi mødes. Det er bedst, hvis du kan komme alle gange. 

Vi arbejder i små grupper på 2-3 personer. Vores tovholdere er i den kommende sæson Käthe Jensen og Søren Bay-Kastru. For tiden arbejder vi med at transkribere domme over fanger i Odense Tugthus; Mette finder tekster til jer, og vi har materiale af varierende sværhedsgrad, så både de superseje og alle os andre kan være med! Tovholderne står selvfølgelig til jeres rådighed med hjælp og vejledning undervejs. Grupperne hjælper hinanden på kryds og tværs, dvs. hvis en gruppe er gået lidt i stå, kan de måske hente hjælp hos en af de andre. 

Tilmelding til holdet annonceres i vores nyhedsbrev to gange om året.