Danske Slægtsforskere Odense

- en aktiv forening for slægtsforskere

Hvad får du for 100 kr. om året?

Gratis adgang til en lang række arrangementer - fysisk/online. Nyhedsbreve med aktuelt stof for slægtsforskere. Du kan låne en scanner til billeder og negativer. Vi lægger stor vægt på socialt samvær om vores gode hobby!

Bogen Gotisk

Køb bogen om gotisk håndskrift

bog forside

 

gotisk kursus

 

 

Vi holder med jævne mellemrum Gotisk Skrift begynderkursus på 6 x 2 1/2 time. Vi fortæller her på hjemmesiden, hvornår du næste gang kan tilmelde dit et hold.

Hvad skal jeg have med?
Første gang skal du bare medbringe dig selv og dit gode humør - vi skal terpe, men også have det sjovt! Du får udleveret bogen Gotisk og en skrivepen og gotisk skrivepapir. Hvis du har en bærbar PC må du meget gerne tage den med fra 2. kursusdag - men det er ikke et krav.

Hvad skal vi lave?
Vi skal skrive og læse gotisk i lange baner. Det er vores erfaring, at skrivning er en rigtig god måde at lære gotisk på.

Lektier?
Øvelse gør mester, så jo mere man træner hjemme, des mere får man ud af kurset.

Hvem underviser?
Holdet ledes af skolemester Mette F. Jeg lader spanskrørene blive hjemme - men kan godt være skrap :-)

Skal jeg komme alle 6 gange?
JA TAK - for din egen skyld! Du får afgjort mest ud af det, hvis du kan komme alle gange. Vi opfordrer derfor kraftigt til, at du kun melder dig til, hvis du regner med at komme mindst 5 gange.

Hvad koster det?
xxx kr. for hele kurset + bogen Gotisk til 110 kr., hvis ikke du har den i forvejen. Bogen kan købes på 1. kursusdag eller til et af vores arrangementer.

Hvor?
Odense Kultur- og Idrætshus (Bolbro skole), Indgang K, stuen, Stadionvej 50, 5200 Odense V.

Kurset er kun for medlemmer.

Her bor vi