Danske Slægtsforskere Odense

- en aktiv forening for slægtsforskere

Hvad får du for 100 kr. om året?

Gratis adgang til flere arrangementer hver uge - både fysisk og online. Vi udsender også en strøm af nyhedsbreve med aktuelt stof for slægtsforskere. Du har mulighed for at låne en scanner til billeder og negativer. Foreningen lægger stor vægt på socialt samvær om vores gode hobby!

Bogen Gotisk

Køb bogen om gotisk håndskrift

bog forside

Overskud fra salget går 100% til Danske Slægtsforskere Odense

Her er i gang med at indgå aftaler om forårets foredrag, men er forsigtige med at love for meget pga. Covid-19 situationen. Indtil videre skal vi høre om

soelvmanden 1 

Sølvmanden v/Maria Grønlykke, 23.03.2021 kl. 19-21

Foredraget handler om Maria Grønlykkes roman af samme navn, der handler om en sølvfabrikant i Assens og hans liv. Romanen er fiktion, men tager afsæt i en virkelig person, der levede i Assens fra 1890-erne frem til 1975. Foredraget og romanen er interessant, fordi Maria har brugt mange kræfter på at afdække den virkelige 'Sølvmanden's liv med en granskning, der til forveksling ligner slægtsforskning. Maria har lovet, at hun sidst i foredraget vil fortælle om sin research i forbindelse med bogens tilbliven. Ved at Google 'Sølvmanden i Assens' kan du læse mere om bogen og om Maria Grønlykke.