Danske Slægtsforskere Odense

- en superaktiv forening for slægtsforskere

Hvad får du for 100 kr. om året?

Gratis adgang til en lang række arrangementer - fysisk/online. Nyhedsbreve med aktuelt stof for slægtsforskere. Du kan låne en scanner til billeder og negativer. Vi lægger stor vægt på socialt samvær om vores gode hobby!

Bogen Gotisk

Køb bogen om gotisk håndskrift

bog forside

Overskud fra salget går 100% til Danske Slægtsforskere Odense

mette pc

Da vi ikke kan mødes fysisk for tiden, har vi åbnet for en ny måde at dyrke vores hobby på. Vi mødes hjemmefra via skærmen. 

 

Kig i kalenderen på forsiden og bestem dig for, hvilken aktivitet du vil deltage i. På det anførte klokkeslæt klikker du på begivenheden i kalenderen og derefter på linket.

Det virker ligesom en telefonsamtale med billede på, hvor flere personer kan mødes samtidig. Undervejs kan mødelederen vise nogle skærmbilleder af det, vi snakker om. 

Det kræver kun....

- at din computer har et kamera indbygget, så vi kan se hinanden, mens vi mødes.

- at du her et log-ind til Google. Hvis du IKKE har et log-ind, så kan du nemt og gratis oprette dig på google.dk i øverste højre hjørne. Det er gratis og det kræver ikke at du har Gmail.

NB: Når du klikker dig ind på et link første gang, vil du blive spurgt, om Google Meet må bruge dit kamera og din mikrofon, og det skal du svare ja til. Så er du i gang.

Og så er det en god idé at du sætter dig et sted, hvor der er fred og ro. På gensyn derhjemme!