Danske Slægtsforskere Odense

- en aktiv forening for slægtsforskere

Hvad får du for 100 kr. om året?

Adgang til 60-70 arrangementer - masser af nyhedsbreve - adgang til hyggeligt samvær med slægtsforskere - mulighed for at låne en scanner til billeder og negativer.

Bogen Gotisk

Køb bogen om gotisk håndskrift

bog forside

Overskud fra salget går 100% til Danske Slægtsforskere Odense

Støt os!

Alle bidrag modtages med kyshånd. 
Vi arbejder alle frivilligt for den gode
sag: SLÆGTSFORSKNING! 
Bankkonto: 2024-6284614192
eller MobilePay: 34969

gotisk laesekredsGotisk læsekreds starter mandag den 9. september 2019 kl. 12.30-15.00. Derefter mødes cirka hver anden mandag - i alt 7 gange i denne sæson. HUSK AT TILMELDE DIG!

 Læsekredsen er for alle jer, der tidligere har deltaget i vores gotisk grundkursus eller har en tilsvarende erfaring med at læse og oversætte gotisk skrift. Hvis du er helt nybegynder og gerne vil lære gotisk, er læsekredsen ikke et sted for dig.

Vi skal arbejde med forskellige tekster i små grupper på 2-3 personer. Klaus Guldager vil finde gode tekster til jer, og vi har materiale af varierende sværhedsgrad, så både de superseje og alle os andre kan være med! Klaus vil sammen med Lotte Brændegaard Hvid være til jeres rådighed med hjælp og vejledning undervejs.

Det er meningen, at  grupperne hjælper hinanden på kryds og tværs, dvs. hvis en gruppe er gået lidt i stå, kan de måske hente hjælp hos en af de andre grupper.  På den måde bliver transskriberingen af teksten så god som muligt.

TILMELDING TIL GOTISK LÆSEKREDS EFTERÅR 2019

Tilmeld dig kun, hvis du regner med at kunne komme langt de fleste gange, da vi arbejder sammen i hold. Denne aktivitet er kun for vores medlemmer.

Her bor vi!